Inlägget gjort

Modele te flokeve te shkurta 2017

Trendi i 2018 janě apsolutisht flokët e shkurta. Flokër e Prera MBI supe një ngjyrëshe APO të përziera janě shumë Trendi, reflektojnë ëmbëlsi, Sharm dhe elegancë. /Indeksonline/. Nëse keni flokë te Lyer me tekniken`ombre`, e CILA ka QENE një viseur ngjyrat me ”in” te 2017 për këtë vit duhet TI Thoni lamtumire. Ngjyra gështenjë e theksuar me reflekse te Arta-karamele NUK është me ne tendance. Ne Fakt dredhat janě pare Edhe ne sfilatat e vjeshtë/dimër 2017-18, por Edhe nga Moda streetstyle. Kështu flokët me rrica janě kthyer përsëri me vitin e RI. Një modèle flokësh me rrica Mund TI mbani Edhe me balluke për një pamje me çapkëne. Flokët ideale për një fytyrë katrore ose të rrumbullakët. Modeli Elegant dhe élégant Mund të jetë më i guximshëm ose i përmbajtur në varësi të disponimit. Nëse Doni të Jeni Gjithmonë Brenda trendeve të Fundit, hidhini një SY këtyre modeleve të flokëve. Janë stilimet të cilat dizajnerat e Botës i sugjerojnë për vitin 2017. Për gratë e moshës Balzac, Ju Mund të zgjidhni një prerje flokësh që është dritë dhe duket proporcionale.

MODELE të Tilla janě lakonike dhe kanë funksionalitet të lartë. E rëndësishme! MOS harroni se baza është një prerje Mjaft e shkurtër. Në flokë, flokët do të humbasin formën. Jetë i Sigurt për të rinovuar prerje flokësh, NUK rritet fillesat-flokët do të Varet, të bëhet ”e rëndë”, vëllimi do të zhduket. ”Kare”, Kjo është një prerje flokësh, e CILA shquhet për shkathtësinë e SAJ. Femrat për 50 vjeç do të përshtaten në mënyrë të përsosur, nëse Dini DISA Sekrete. Prerja e flokëve do të duket harmonike Vetëm në flokët e hijeve të lehta. Gjithashtu, duhet të pyesni floktarin tuaj të MOS bëjë ndryshime grafike. Pastaj prerja e flokëve do të mbështjellë butësisht kornizën dhe Ballin. ”Kare” ne të theksojë tiparet e fytyrës dhe do të fshehë rrudhat.

Kur zgjedhni një prerje flokësh, duhet të konsultoheni me një mjeshtër dhe të mësoni se sa kohë duhet për të krijuar një coiffure të përditshme. Këto prerje flokësh janě Mjaft të lehta për të hedhur, dhe DISA madje Mjaft të mjaftueshme për të krehur dhe Pak mburrem. Femrat në moshën 50 vjeç, Ju duhet t`i Ruani flokët dhe më mirë të shmangni efektet afatgjata të depozitimit dhe tharjes së flokëve. Një prerje e shkurtër e flokëve në këtë Rast, një zbulim i Vërtetë. Përveç kësaj, një Sasi e tepërt e llakut ose dylli në flokë NUK do të duket estetikisht e këndshme. Me të Vërtetë Elegant, flokët e ekzekutuar në mënyrë profesionale Ju lejojnë të shtoni më tej në mënyrë të pavarur flokët tuaj në një mënyrë të ndryshme, për të formuar, për shembull, një sport Demokratik, një Biznes STRIKT APO një imazh Romantik femëror. ”Bob” Mund të kryhet Edhe me radhë flokë të shkurtërah, dhe në gjatësi mesatare. Një detaj i rëndësishëm: prerja e flokëve Gjithmonë do të duket e rregullt, madje PA Styling. Në këtë drejtim, coiffure NUK do të humbasë formën e SAJ Sapo të rritet flokët.

Megjithatë, duhet të mbahet MEND se shkurtimet e shkurtra të shkurtra duhet të rregullohen në Rreth një muaj, dhe prerjet e flokëve flokë të gjataah-Pak më rrallë. Flokë të shkurtra REBELE një prerje e çmendur, asimetrike. Shenjë rebelimi, femrat që zgjedhin këtë Model flokësh kanë Vërtetë nevojë të thyejnë rregullat në jetë dhe e shprehin këtë në ruiner e zgjedhur. Është një prerje guximtare, të Tilla janě dhe Vajzat që e zgjedhin. Vidéo tjetër. Shihni më shumë mundësi për coiffure élégant dhe të rehatshëm për gratë e pjekur: Flokë me onde Flokët që i asocohen divave të Hollywood-IT, këto femra ndihen shumë të Sigurta në vetvete. Të rafinuara dhe të kuruara në detaj. Për à pamja e jashtme është shumë e rëndësishme. KY Opsion është shumë i lehtë për tu radhitur. Është e shkëlqyer për FIJET e hollë dhe JO shumë të Trasha.